Hemfärd

Ännu en regnig dag, men idag så har det inte lika stor betydelse. Om ett par timmar är vi nämligen påväg till flygplatsen för att åka hem!

- Felicia Englund


Inte som planerat...

Dagen blev inte riktigt som planerat med tanke på att solen hade bestämt sig för att hålla sig undan! Istället blev det en heldag på shoppingcentrat i Malaga! Blev även denna gång en ny påse att ta med hem... På kvällen insåg vi även att x-factor var en omöjlighet då man inte kan kolla på det utanför Sveriges gränser... Så istället blev det även idag Kina-mat för att därefter åka tillbaka och ha filmmys i soffan! 

Imorgon lyfter planet vid 16.45 så förhoppningsvis hinner vi få lite sol innan det bär av hemåt! 

- Felicia Englund

Teppanyaki + dagens planer

 
Ännu skiner inte solen, men det är bara en tidsfråga hoppas vi! Så även idag blir det en shoppingrunda tills solen tittar fram. Sedan blir det myskväll framför Tv:n med x-factor och imorgon blir det hemfärd!

- Felicia Englund

ändrade planer...

Efter knappt en timmes shopping bestämde sig solen för att titta fram! Åkte därför direkt hem och la oss på balkongen innan solen bestämde sig för att försvinna igen... Men Ebba hann i alla fall hitta en tröja inne på "Zara". 
Nu ska vi snart gå ner till torget för att spela lite kort, och sen ikväll blir det Teppanyaki på Kinarestaurangen!
 
 
 
 
- Felicia Englund
 

första november

Igår blev dagen inte riktigt som planerad och därför blev det bara en timmes solning innan molnen tog över och vi åkte hem. På kvällen blev det mat på "Fondue Lounge", lika bra som vanligt. 
 
Sedan får vi ju inte glömma att det var Halloween igår, så naturligtvis kom det barn som gick "Trick or Treat"

 
 
Idag blev det ännu en regndag, vilket innebär att det blir mer shopping!
Men håller tummarna för att det solen ska komma fram så att vi i alla fall kan få lite färg innan vi åker hem! 
 
- Felicia Englund

RSS 2.0