Ny dag

Mycket bättre väder idag! Sol och runt 25 grader, därför blir det stranden idag!


Dagens shopping!

Efter 5 timmar på köpcentret blev det tyvärr inte mer än 3 påsar... Men det tar vi förhoppningsvis igen nästa regndag!
Efter lite Kina mat och filmmys ska vi nu gå och lägga oss. Håller tummarna för bättre vänder imorgon, så att man i alla fall får se solen ett litet tag! Om solen bestämmer sig för att titta fram så väntar en heldag på stranden, annars får vi helt enkelt hitta på något annat att göra.


Resan och dagens planer

Flygplatsen var lätt att hitta och när vi kom in var den nästan folktom. Detta förklarade personelen genom att det sällan var fullbokade plan som flög därifrån och att det därför inte var något ovanligt. Flyget blev en halvtimme försenat på grund av snön, men när vi väl kom upp i luften gick allt bra och vi landade vid 12-tiden. I Spanien möttes vi av 14 grader och uppehåll. Därefter fick vi springa till biluthyrningen för att sedan åka hem och krypa ner i sängen! 

När vi vaknade idag möttes vi av regn.. Så idag blir det förmodligen en heldag på La Cañada!
 
- Felicia Englund

I bilen...

Sitter i bilen nu påväg till Rygge flygplats som ska ta oss till Spanien. Planet ska gå vid 7-tiden, så än så länge är vi ute i god tid!
Vädret ser ut att bli sådär, med både regn och sol. Men om man jämför med vädret hemma, så känns det inte som det kan bli så mycket värre.

Denna gången lämnade vi mamma och zelma hemma! Så massor med pussar och kramar från oss alla till er!

- Felicia Englund


RSS 2.0